02 sty Maliny mrożone – smaczna alternatywa dla świeżych owoców Dlaczego warto mrozić maliny? Mrożenie malin to nie tylko sposób n... Czytaj więcej
04 gru Liofilizacja Ziół: Dlaczego Warto? Jeśli jesteś miłośnikiem kuchni i zielonych ziół, prawdopodobnie nie raz zastanawiałeś się, jak zachować ich świe... Czytaj więcej
21 lip Liofilizowane gotowe dania? Bądź jak Chef! W dzisiejszym zabieganym świecie, kiedy czas to luksus, a zdrowe odżywianie nabiera coraz większego znaczenia, liofilizowane dania goto... Czytaj więcej
21 lip Liofilizacja mięs w liofilizatorze domowym FrostX! Prace nad liofilizatorem domowym idą pełną parą, efektem czego są pierwsze przeprowadzone procesy liofilizacji. Z nieukrywaną dumą pr... Czytaj więcej
19 lip Liofilizacja warzyw i owoców w domu? Żaden problem! Liofilizacja to innowacyjna metoda suszenia owoców, która dzięki domowemu liofilizatorowi FrostX niedługo będzie w zasięgu przeciętnego... Czytaj więcej
19 lip Liofilizator domowy FrostX. Dowiedz się więcej! Projekt ma na celu opracowanie pierwszego domowego liofilizatora żywności ze szczególnym uwzględnieniem wymagań rynku europejskiego. Oc... Czytaj więcej
06 lip Domowy liofilizator żywności Celem projektu jest opracowanie pierwszego domowego liofilizatora żywności ze szczególnym uwzględnieniem wymagań rynku europejskiego. U... Czytaj więcej
20 paź Ruszył nabór wniosków, można otrzymać aż do 15 000 000 zł ARiMR ogłosił start naboru wniosków w ramach działania - wsparcie mikro, małych I średnich przedsiębiorstw na wykonywanie działalności ... Czytaj więcej
21 wrz Jak konserwować jesienne skarby — liofilizowana żurawina Jak konserwować jesienne skarby — liofilizacja żurawiny Przez tysiące lat ludziom udało się odkryć kilkadziesiąt bardziej bądź mniej... Czytaj więcej
12 wrz Liofilizowany kiszony sok z buraka i jego niesamowite właściwości Liofilizacja i kiszenie to dwie niezwiązane ze sobą metody konserwacji. O ile liofilizacja, sprawia, że pożywienie zachowuje niemal wsz... Czytaj więcej